IMG-20120427-WA0003_copy.jpg

מתכון לסביצ'ה
נכתב ע"י אמבוש   
שבת, 14 יולי 2007 14:09

תגיות :Recieps

יוצא מדהים.

Image

 

אופן ההכנה:
   1. חותכים את הדג לפילה, משתמשים רק בחלק העליון של הפילה,
       הצד של הגב העליון של הדג, וחותכים לקוביות קטנות.

לרוטב:
   1. שמן זית (בנדיבות)
   2. חומץ בלסמי (בצורה מבוקרת - עדיף מיושן)

להגשה:
   1. מניחים את נתחי הדג בקערה.
   2. בוזקים מעל פלפל שחור  גרוס  ומלח ים.
   3. עירית קצוצה דק לצבע וטעם.
   4. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
   5. מחכים כ-20 דקות לספיגת הטעמים ומגישים.

בתאבון

 

כניסה לחברים רשומים


ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 

מי מחובר כעת

2 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 3239
סך הכל הודעות: 261765
סך הכל דיונים: 23376
סך הכל קטגוריות: 7
סך הכל פורומים: 19

קישורים נוספים


Image
© 2018 IKF
כל הזכויות שמורות
מפעילי האתר
- שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש בו -
כל המוצג באתר זה הינו בגדר מידע לעיון בלבד ואין להתייחס אליו כהצעה או המלצה לביצוע או לאי-ביצוע של פעילות כלשהי. לחצו כאן לעיון בתקנון השימוש האתר