rafi19092012 [IKF].jpg
דף הבית מרכז ידע בישול ומתכונים מתכוני דגים סלמון צרוב ברכז רימונים על מצע אורז בר

סלמון צרוב ברכז רימונים על מצע אורז בר
נכתב ע"י ליאת   
רביעי, 15 אוגוסט 2007 04:43

תגיות :Recieps

נכון שאת הדייג שלי, אני עושה בסופר מרקטים וברשתות השיווק.

אבל המתכון הבא, מיוחד וטעים מכדי לוותר עליו, מה גם שאוטוטו החגים בפתח ואיתם הרימונים.

את המתכון מצאתי לפני כשנתיים בעיתון מעריב, גזרתי שמרתי וליקקתי אצבעות.

התמונה צולמה בארוע משפחתי לפני שנה:

Image

החומרים:
  200 גרם אורז בר
  שמן זית
  1 בצל חתוך לקוביות
  2 שיני שום קצוצות
  1 גזר חתוך לקוביות
  1/4 כפית גרגירי כוסברה
  3 גבעולי תימין
  רצועות ממתק לדר באורך 2 ס"מ, כ-4 כפות
  1/4 כוס יין לבן יבש
  600 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  4 כפות רכז רימונים
  5-4 גבעולי כוסברה קצוצים
  גרגירים מ-1 רימון

ההכנה:
  1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את האורז על אש נמוכה כ-40 דקות עד לריכוך.
  2. מסננים ומצננים.
  3. במחבת מטגנים במעט שמן זית את קוביות הבצל, השום, הגזר, גרגירי הכוסברה, התימין ורצועות הלדר.
  4. כשהם מזהיבים מעט מוסיפים את היין הלבן ואורז הבר המבושל.
  5. מוסיפים מעט מים לאידוי ולחימום.
  6. מתבלים במלח ולפלפל (אפשר להוסיף כף חמאה).
  7. במחבת נפרדת מחממים שמן זית, מתבלים את נתחי הסלמון במלח ובפלפל וצורבים שתייםשלוש דקות.
  8. מוסיפים את רכז הרימונים ומבשלים עוד דקה או שתיים.

ההגשה:
  מפזרים עלי כוסברה וגרגירי רימון מעל המנה ומגישים.

 

כניסה לחברים רשומים


ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 

מי מחובר כעת

1 אורח, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 3239
סך הכל הודעות: 261765
סך הכל דיונים: 23376
סך הכל קטגוריות: 7
סך הכל פורומים: 19

קישורים נוספים


Image
© 2018 IKF
כל הזכויות שמורות
מפעילי האתר
- שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש בו -
כל המוצג באתר זה הינו בגדר מידע לעיון בלבד ואין להתייחס אליו כהצעה או המלצה לביצוע או לאי-ביצוע של פעילות כלשהי. לחצו כאן לעיון בתקנון השימוש האתר