ofir23052010 [IKF].jpg
דף הבית מרכז ידע בישול ומתכונים מתכוני דגים פלמידה לבנה ברוטב חרדל ושמנת

פלמידה לבנה ברוטב חרדל ושמנת
נכתב ע"י אייל שרון   
חמישי, 12 יוני 2008 07:35

תגיות :Recieps

פלמידה לבנה ברוטב חרדל ושמנת מתכונים: שף יובל חרותי
הכנה: שף קונסטנטין
החומרים ל-4-5 מנות:

 חומרים:

2 ק"ג פלמידה לבנה, מנוקה




מלח, לפי הטעם
פלפל שחור, לפי הטעם
2 כפות חמאה 4 כפות חרדל גרגרים 2 מיכלי שמנת מתוקה 1/2 כוס חלב 1 צרור עירית, קצוצה


אופן ההכנה:

פורסים את הדג בעובי 2 ס"מ, פרט לחלק הדק של הזנב (כ-10 ס"מ אחרונים).
ממיסים את החמאה במחבת רחבה על להבה בינונית, ומטגנים מעט את החרדל.
מוסיפים מעט שמנת ומערבבים עד שאין גושים. מוסיפים את יתרת השמנת וחלב ומביאים לרתיחה.
מתבלים את הדג במלח ובפלפל. מניחים את הפרוסות ברוטב (כולל הזנב והראש). מכסים את המחבת ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים 3 דקות, הופכים את הפרוסות ומערבבים קלות עם הרוטב. מכסים ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוציאים פרוסה אחת ובודקים עם סכין - הדג מוכן כשהבשר נפרד מהעצם.
מסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה.
מצמצמים את הרוטב על האש, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים עירית ויוצקים על הדג.

 

כניסה לחברים רשומים


ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 

מי מחובר כעת

2 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 3239
סך הכל הודעות: 261765
סך הכל דיונים: 23376
סך הכל קטגוריות: 7
סך הכל פורומים: 19

קישורים נוספים


Image
© 2018 IKF
כל הזכויות שמורות
מפעילי האתר
- שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש בו -
כל המוצג באתר זה הינו בגדר מידע לעיון בלבד ואין להתייחס אליו כהצעה או המלצה לביצוע או לאי-ביצוע של פעילות כלשהי. לחצו כאן לעיון בתקנון השימוש האתר