מעמד/התקן חדש למצלמה מבית GreenFish |
נכתב ע"י איל הלפרין
|
רביעי, 13 יוני 2012 19:32 |

הנה עוד מתקן מגניב שמתאים למירב המצלמות הדיגיטליות שלנו ומאפשר לתפוס את הרגע בחתירה בקיאק ומלחמות הדיג שלנו. המתקן החדש מבית GreenFish מאפשר חיבור בטוח ומאובטח לבסיסים סטנדרטיים של סקוטי ובעל גמישות המאפשרת אין ספור של זויות צילום מדליקות.
|
|
סקירת משוט - וורנר קליסטה |
נכתב ע"י איתי בכר
|
שלישי, 05 יולי 2011 07:52 |
תגיות :Paddles | Reviews איתי בכר, האיש לנו בארה"ב ואיש החתירה והקיאקים הבלתי נלאה, מנפיק לנו עוד סקירה מצויינת במסגרת הסקירות המעולות שלו. הפעם של משוט הקאליסטה של חברת וורנר. שווה קריאה, שהרי כולנו נמצאים כל העת בחיפוש המשוט המושלם עבורינו. זה שיאפשר לנו לחתור ללא סוף, ללא עייפות, ייספק כוח מתפרץ כשצריך וחשוב יותר, ישאיר אותנו שלמים ובריאים.
|
Epic V10 Sport, סקירת בזק |
נכתב ע"י איתי בכר
|
שישי, 13 מאי 2011 07:58 |
תגיות :Kayaks | Reviews | SOT | Surf_ski
בחודשים האחרונים קיאקי ה-Surf-Ski החלו לתפוס תאוצה בישראל, לאחר שהפכו פופולריים מאוד בחו"ל. איתי לא מתאפק, מנסה, מתלהב ומתכנן את רכישת הקיאק הבא... בסקירת בזק זו מתאר איתי בפירוט ובצבעוניות את ההתנסות הראשונית, הבתולית, עם קיאק Epic V10 Sport, מנקודת מבטו של חותר קיאק ישיבה פנימית.
|
|
מדור חדש - מבחנים ארוכי טווח של קיאקים |
נכתב ע"י איתי בכר
|
ראשון, 03 ינואר 2010 20:34 |
תגיות :Kayaks | Reviews | SOT
אז זהו חברים עידן חדש נפתח באתרנו ומדור שלם נפתח לטובתו  מדור מבחנים ארוכי טווח. המטרה כמו במיטב ירחוני הרכב היא לבחון כלי לאורך פרק זמן ממושך (של כמה חודשים) ובהם למצות עד תם ומעבר את כל היכולות של הקיאק שנסקר ולקבל התרשמויות מכמה שיותר חברים שייתנסו ויכתבו את דעתם.
|
החיפוש אחר קיאק הטורינג המושלם |
נכתב ע"י איל הלפרין
|
חמישי, 03 דצמבר 2009 00:29 |
תגיות :Kayaks | Reviews | SIK
איתי בכר מחפש את קיאק הטורינג המושלם וסוקר בדרך את קיאקי הטורינג הטובים ביותר... |
|
|
|
<< התחלה < הקודם 1 2 3 4 5 6 7 הבא > סיום >>
|
עמוד 1 מ- 7 |